10 Weken Challenge

Lieve Lezer,

Deze week heb ik iets nieuws bedacht, namelijk een challenge. De challenge verloopt in de tijd van 10 weken, met elke week één challenge. Het is een challenge om de komende weken volop te genieten en elke week iets nieuws te leren of ontdekken. Ook is het leuk om eens iets anders te doen, uit de ”sleur” te komen, zoals Saske en Alwin dat bijvoorbeeld doen op hun Youtube kanaal VetGezellig (super leuk trouwens! Hier een link: https://www.youtube.com/watch?v=EHSg8L6s4hg&index=3&list=PLtyXzAidgNOaLyR2cN74yeeuWRtyv4T8k)

   10 Weken Challenge

  1. verzamel mooie en gekke spulletjes van straat waar jouw oog op valt. Van blaadjes tot schroefjes. Leg de spulletjes na een week verzamelen mooi bij elkaar en maak er een foto van. Daarna kan je de spulletjes in een mooi jam potje doen.
  2. Pluk een boeket (of koop, voor het geval dat je in de stad woont). Doe een mooi lintje om de bloemen en leg ze met een lief (zelfgeschreven) gedichtje voor de deur van een vreemde.
  3. Schrijf een kort verhaal van uiterlijk vijf bladzijdes lang. Publiceer jouw verhaal op internet, of print het uit en leg het in de wachtruimte bij de tandarts.
  4. Sta om 05;30 op, en kijk vanaf het dak naar de zonsopkomst en luister naar de zingende vogels. Als je niet op je dak kan komen, dan kan het ook vanaf het hoogste raam, of een andere mooie plek kijken. *tip: Ga de dag ervoor vroeg naar bed.
  5. Plant een avocado plant, op internet staat hoe je dat doet met een eigen pit.
  6. Schrijf flessenpost, gooi deze in het water, en maak een mooie wandeling langs de waterkant.
  7. Maak een tekening van jouw familie geplaatst om/op/naast een bank. Hoe ziet jouw familie opstelling eruit?
  8. Ga een uur op een bankje zitten op een openbare, drukke plek. Kijk naar de voorbij gaande mensen en teken jouw meest opgevallen persoon. *tip: Neem een potlood, gum en klein tekenboekje mee.
  9. Houd een picknick! Al is het met z’n tweeën of alleen. Ga naar een mooie, groene plek en kom tot rust. Neem een mooi boek mee, of je lievelings tijdschrift en natuurlijk lekkere hapjes.
  10. Bak jouw ultieme taart! Vier de dag!

Het lijkt me heel gaaf als iemand deze challenge en wilt doen! Al doe je één van de challenges! Ik ga hem in ieder geval doen, en zal er elke week over bloggen en jullie op de hoogte houden.

Veel liefs, Laura Grace

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s